MarketingMariner keramika
Nekategorizirano

Predstavljanje projekta “Stay safe in Croatia”

Smiljan Prpić Opatija turisti Slatina
foto: smiljan prpić

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić u četvrtak, 25. veljače 2021. s početkom u 12:00 sati (nakon sjednice Vlade RH) u prostoru Nacionalne sveučilišne knjižnice (Hrvatske Bratske Zajednice 4), predstavit će projekt Safe stay in Croatia.

Tim povodom bit će lansirana i web stranica www.safestayincroatia.hr putem koje će zainteresirani dionici moći pronaći relevantne informacije o tome što Safe stay in Croatia predstavlja, preuzeti sigurnosne oznake i ostaviti svoje dojmove.

Hrvatska je zbog dobrih epidemioloških prilika prošle godine bila prepoznata kao sigurna destinacija, na čemu nastavljamo raditi i u 2021. Uz već na tržištu poznatu oznaku Svjetskog vijeća za putovanja i turizam (WTTC) Safe Travels, uvodimo i nacionalnu oznaku Safe stay in Croatia, koja je važan kotačić u etabliranju Hrvatske kao sigurne i poželjne destinacije, ali i poticaj svim dionicima u lancu putovanja za nastavak pridržavanja epidemioloških mjera.

Primjena sigurnosnih i zdravstvenih protokola, kao i procijepljenost turističkih djelatnika, svakako će biti važan element percepcije Hrvatske kao sigurne destinacije.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top