MarketingMNK Gorovo
Opatija

Predstavljanje Opatije u Kini

delegacija u kini

Turističko izaslanstvo Opatije danas je održalo prezentaciju Opatijske rivijere u Šangaju

Izaslanstvo Opatije predvođena direktoricom Turističke zajednice grada Opatija, Suzi Petričić predstavilo je danas turističku ponudu Opatijske rivijere mnogobrojnim predstavnicima gradskih uprava, turističkih agencija i medija u prostoru Konferencijske zgrade Uprave za turizam grada Šangaja.

Predstavnici Turističke zajednice Opatije, predstavnica Fakulteta za turistički i hotelski menadžment te predstavnici opatijskih hotelskih kuća Villa Kapetanović d.o.o. i OHM Management Group d.o.o. stigli su u Kinu na poziv kineskih gradskih vlada i uprava za turizma u Šangaju i Shenzhenu.

Cilj ovog predstavljanja je promocija Opatije i hrvatskog tržišta te proširenja suradnje i putem gospodarskog sektora.
Promotivni kratki film na kineskom jeziku, koji je pripremljen posebno za ovu priliku, predstavila je Suzi Petričić, direktorica Turističke zajednice grada Opatija, a nazočnima se obratila i direktorica novootvorenog ureda HTZ-a u Kini, Franka Gulin.

U pozdravnom govoru zamjenik direktora Uprave za turizam grada Šangaja, Zhang Fuqija istaknuo je da je posjet delegacije iz Opatije potvrda produbljivanja suradnje što je potvrđeno i današnjim potpisom dodatka memoranduma o suradnji iz 2016. godine.U sklopu posjeta bila je upriličena poslovna radionica s kineskim partnerima koji su na ovu prezentaciju stigli i iz drugih kineskih gradova. Opatija je prisutna već dugi niz godina u Kini zahvaljujući neumornom radu predsjednice Hrvatsko kineskog kulturnog centra, gospođe Liu Pilato Liying, koja iz godine u godinu omogućuje da Opatija upozna Kinu, ali i da Kina upozna Opatiju.

Marketing

Direktorica Turističke zajednice grada Opatija, Suzi Petričić je iskoristila ovu priliku da pozove kineske partnere da posjete Opatiju. U posljednje tri godine tendencija porasta posjeta kineskih gostiju odražava se i na našu regiju i brojke govore o 30%.

Naime, Hrvatska će 2019. godine biti domaćin samita Kina+16 u okviru inicijative „Jedan pojas, jedan put“, a prezentacija Opatije u Šangaju i Shenzhenu, je jedan od koraka prema razvoju sveobuhvatne suradnje između Hrvatske i Kine.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top