MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Kultura

Predstave za djecu – festival VOLOS

volos
foto: radio.hrt.hr

Festival VOLOS- Subota, 15. lipnja od 18,00 sati u Domu Liburnija

U sklopu 6. Međunarodnog dječjeg festivala VOLOS projekta VOL.2. Udruge Srce za Volosko, 15. lipnja 2019. s početkom u 18,00 sati u Domu Liburnija na Voloskom polaznici dječjih kazališnih radionica na engleskom jeziku izvest će dvije predstave za djecu, mame, tate, nonice i noniće, prijatelje i sve druge drage goste.

Circus in Town/Cirkus u gradu

U malenom gradiću cirkusanti vježbaju za nastup, no nitko nije zainteresiran za njihove predstave. Tužni cirkusanti traže načine kako zainteresirati građane za njihovim nastupima. Istovremeno, u gradiću se nešto čudno događa. Svim građanima nestale su cipele, no ne sve, već samo po jedna od svakog para. Što se to točno događa u ovome malenom gradiću? Kakve veze imaju cipele s cirkusom? Hoće li cirkusanti dobiti svoju publiku? Odgovore na ova pitanja ponudit će vam predstava i njeni zanimljivi likovi.

Starhope/Zvjezdane nade

MarketingMNK Gorovo

Godina je 2040. I nitko ne obraća pozornost na upozorenja dr.sc. Mildred o potencijalno katastrofalnim posljedicama klimatskih promjena. Istovremeno, Sunčevim sustavom plovi svemirski brod Vologer i njegova predana posada u potrazi za nastanjivim planetama, nesvjesna ozbiljnosti ekološke situacije na Zemlji. U dalekoj budućnosti, 2400. godine, stanovnici Maras suočeni su s kataklizmom i sve nade polažu u derutni svemirski brod Regolov, čija posada traži nove izvore energije ne bi li preživjela, ne birajući sredstva. Hoće li dr. Mildred dobiti svoju publiku i spasiti Zemlju od sigurne propasti? Hoće li posada Vologera pronaći naseljivi planet? Hoće li Regolov uspjeti spasiti stanovnike Marsa od uništenja planete? Možemo li mi Zemljani, sada i ovdje, učiniti nešto da to takvog scenarija ne dođe? Odgovore na sve to, i puno više, saznajte u slojevitoj predstavi “Zvjezdane nade”.

Međunarodni dječji festival VOLOS sufinanciran je sredstvima proračuna Grada Opatije i Turističke zajednice grada Opatija kako doznajemo na starnicama Grada Opatija.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top