Marketing
Kultura

Predstava “Zamisli” u izvedbi teatra “Tirena” u Opatiji

Zamisli-2

 U nedjelju, 26. siječnja u 11 sati u Centru Gervais u Opatiji  pogledajte dječju predstavu o mašti

Znate li što je zajedničko državi, kotaču, vašoj omiljenoj pjesmi i računalu? Sve ih je netko izmaštao prije no što su nastali! Mašta je vjerojatno najvažnija sposobnost ljudskog roda, zahvaljujući njoj rješavamo probleme, izumljujemo izume i stvaramo umjetnička djela. Nove generacije odrastaju uz tehnologiju, okružene su i zagušene ogromnom količinom sadržaja i zato maštaju sve manje… Rijetko im je dosadno. A dosada je nužna da bi se maštalo.

Predstava “Zamisli” bavi se maštom i kreativnošću, istražuje mehanizme maštanja, pokazuje djeci razne načine na koje mogu maštati i ohrabruje ih da misle svojom glavom, da se usude biti drugačiji. Za maštanje nam nije potrebno ama baš ništa, osim malo vremena. Ponekad je dovoljno samo par minuta da se svijet okrene naglavačke! Što više maštaš, to ti bolje ide.

Mašta je jedina supermoć dostupna svima!Predstava_vivid-111-1

Nina Horvat:
ZAMISLI
Teatar Tirena, Zagreb
Režija: Nora Krstulović / Igraju: Davor Kovač i Veronika Mach / Oblikovanje zvuka: Darko Horvat / Kostimografija: Lucija Prstec Smolčec / Scenografija: Iva Milley / Trajanje: 50 minuta

Marketing

Cijena ulaznice: 30,00 kuna
Obiteljska ulaznica (jedan roditelj i minimalno dvoje djece): 25,00 kuna po osobi / popust je moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na mojekarte.hr.

Na dan izvedbe, blagajna u prizemlju Centra Gervais se otvara sat vremena prije početka programa.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top