MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Kultura

Predstava za djecu “Hrabri mornar Popaj” u Opatiji

110046320_4833703026655480_8177750240596994539_n

Kazališna predstava za djecu “Hrabri mornar Popaj” izvesti će Kazalište Tvornica lutaka iz Zagreba

Trajanje: 45 min / Dob: 3-11 god.
Popaj je lik iz Segarovog stripa i crtanog filma kojeg vole veliki i mali. Nezaobilazan je dio djetinjstva današnjih roditelja, baka i djedova. Taj simpatični mornar sa sidrima istetoviranima na ogromnim podlakticama zahvaljujući špinatu stječe ogromnu snagu i bez ikakve muke pobjeđuje suparnika Badžu, koji pokušava osvojiti njegovu djevojku Olivu.

Jednog običnog jutra, Popaj odluči krenuti na brod, zaželio se samoće i otvorenog mora. Sa sobom vodi jedino Ćaknutu koku. Oliva, nezadovoljna jer opet ostaje sama na svjetioniku, potrpa cijeli ormar u svoj kufer i ubaci se na brod kao slijepa putnica. Međutim, nije jedina. Slijedi je Grubač, koji pošto poto želi da Oliva postane njegova djevojka. Otvoreno more, Grubač, Oliva, Ćaknuta koka i Popaj na brodu – dovoljno je za komediju. Ako još pridodamo oluju i nasukavanje na otoku koralja – Zlarinu, pokušaj Olive da natjera Popaja na vjenčanje, ljubomoru Grubača i uvijek gladnog Peru Žderu, zajamčena je dobra zabava, i malima i velikima.

Popaj je star već 87 godina, ali on je svevremenski, nikada ne stari. Činilo nam se zanimljivo jednog tako popularnog lika vratiti među djecu, kao podsjetnik na prava slabijih i ugnjetavanih, ali ga i staviti u današnje vrijeme i to – u naše podneblje.

Cijena ulaznice: 40,00 kuna
Obiteljska ulaznica (jedan roditelj i minimalno dvoje djece): 30,00 kuna po osobi / popust je moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija.

Marketing

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na mojekarte.hr.

Na dan izvedbe, blagajna na mjestu izvedbe otvorena je sat vremena prije početka programa.
U slučaju kiše, predstava će se održati u centru Gervais (Nikole Tesle 5, Opatija) u isto vrijeme. Molimo ne zaboravite da je prilikom boravka u centru Gervais obavezno nositi masku za lice.

Redatelj: Petra Radin / Kostimografija: Anita Paić / Scenografija: Patricio Alejandro Aguero Marino / Glazba: Saša Miočić / Rasvjeta: Alen Marin / Ton: Saša Miočić, Ivana Husar Mlinac / Uloge: Filip Detelić, Petra Težak, Mario Kovač /

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top