MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Kultura

Predstava Velika zvjerka u Gervaisu

velika-zvjerka

Kazalište Planet Art 29. studenog u Gervaisu priređuje predstavu Velika zvjerka

Festival Opatija Vas poziva u petak, 29. studenog 2019. s početkom u 20 sati u centar Gervais na kazališnu predstavu „Velika zvjerka“ u izvedbi Kazališta Planet Art iz Zagreba.

Tri poslovna čovjeka raznih životnih dobi dolaze na veliku poslovnu konvenciju na kojoj bi mogli zauvijek financijski osigurati sebe, svoje obitelji i djelatnike tvrtke.

Što je biznis, koja su njegova pravila, u čemu je tajna uspjeha…? Velika Zvjerka pokušava naći odgovore na ta pitanja baveći se ljudskom egzistencijom potpuno izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu. Osim toga, ‘Velika Zvjerka’ dotiče gotovo sva područja čovjekovog života pružajući nam kompleksnu sliku stvarnosti u kojoj su isprepletene brojne silnice koje ga tvore i utječu na čovjekov vrijednosni sustav, a time i na njegov karakter.

Uz obilje iskričavog i originalnog humora koji je postao njezin zaštitni znak, ‘Velika Zvjerka’ nudi duboke spoznaje o čovjeku, njegovoj egzistenciji i njegovoj biti.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Režiju potpisuje Slavica Knežević, a u glavnim ulogama pojavljuju se Slavko Juraga, Marko Torjanac i Luka Dragić.

Cijena ulaznice iznosi 80,00 kuna, a mogu se kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr. Cijena ulaznice s popustom za studente i umirovljenike je 60,00 kn, a popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija.

Na dan izvedbe, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanjapreuzmi

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top