MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Kultura

Predstava “Kako je vilenjak spasio Božić” za najmlađe

Kako-je-vilenjak-spasio-Bozic-1

Predstava na zabavan i interaktivan način govori o snazi dječje mašte i vjerovanju u blagdanski duh

U nedjelju, 15. prosinca 2019. s početkom u 11 sati u opatijskom centru Gervais održat će se kazališna predstava za djecu „Kako je vilenjak spasio Božić“ u izvedbi B GLAD Produkcije iz Zagreba.

Priča se zasniva na ideji kako u sve težim vremenima sve manje ljudi vjeruje u Djeda Božićnjaka, u smisao darivanja i blagdansko veselje. Opasnost je to koja se osjeti i na dalekom Sjevernom polu a prijeti time da Djed Božićnjak više neće moći dolaziti u domove djece i donijeti poklone.Kako-je-vilenjak-spasio-Bozic-4

Zato Djed Božićnjak šalje svoje vilenjake da vide vjeruju li djeca u duh Božića, u zaigranost i maštu. Još važnije – vjeruju li i njihovi roditelji ili su zaboravili što znači biti dijete. Režiju potpisuje Igor Barberić, kostime je izradila Slavica Motušić, a igraju Igor Baksa, Nikolina Ljuboja i Jasna Luna Lozić.

Predstava je namijenjena djeci od 3 godine naviše, a traje 40 min. Na kraju izvedbe, djecu će iznenaditi poseban gost – Djed Božićnjak.

MarketingMNK Gorovo

Cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna, a mogu se kupiti na prodajnim mjestima Festivala Opatija i sustava Mojekarte.hr te online na www.mojekarte.hr.

Na dan predstave, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka, od 10 sati.Kako-je-vilenjak-spasio-Bozic-2

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top