Marketing
Opatija

Predblagdanski susret u Domu Volosko

New Project (4)
Foto: opatija.hr

Tradicionalno vesela atmosfera u Domu za starije osobe Volosko, uz pjesmu i šaljivu scensku igru

Na tradicionalnom predblagdanskom druženju u Domu za starije osobe Volosko Opatija bilo je tradicionalno iznimno veselo, uz pjesmu, glumu i razmjenu blagdanskih dobrih želja.

Uz glazbeni nastup štićenika Doma i gostovanje Klape Opatija, čije izvedbe uvijek budu popraćene i suzama i aplauzima, središnja je točka bio scenski prikaz „Četiri prosca“, na temu ljubavnih odnosa u trećoj dobi.

U glavnoj je ulozi udovica koja se nakon mnogo godina osame odlučila ponovno udati. Kako su joj tarot-karte rekle, da bi izabrala idealnog ženika, mora primiti četiri prosca. Njezin prvi susjed, zaljubljen u nju, angažira prijatelja kako bi odglumio ta četiri prosca tako da udovica ne izabere niti jednoga…i tu se, naravno, razvija ljubavni trokut. Ipak, ljubavna priča ima sretan kraj.Dugogodišnji ravnatelj Doma za starije osobe Volosko Marijan Haupert, istaknuo je kako je 130-ero štićenika Doma uvijek aktivno, a i zaposlenici Doma se svojski trude olakšati im i uljepšati svakodnevnicu.

Marketing

U ime Grada Opatije zamjenik gradonačelnika dr.sc. Emil Priskić zahvalio je djelatnicima Doma na brižljivom radu te naglasio kako se nada da će se planirano proširenje kapaciteta smještaja u Domu za starije osobe Volosko u skoro vrijeme  i dogoditi.

Trenutno se u Domu izvode radovi na uređenju vanjskog prostora, senior parka u kojem će štićenici za lijepa vremena provoditi slobodno vrijeme.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top