MarketingMariner keramika
Sport

Praznik planinarenja na Učki

IMG_4554

Festival sportske rekreacije Platak 2021, koji pod pokroviteljstvom Primorsko – goranske županije, u suradnji sa Zajednicom sportova PGŽ i Hrvatskim olimpijskim odborom, organizira Savez sportske rekreacije „Sport za sve“ PGŽ, ovaj je vikend napustio “svoju bazu na Platku” i ponudio programe na moru i planini, a kojima se i obilježilo proslavu Dana grada Opatije.

IMG_4551

Nakon sjajne subote i “Morskog đira” koji je na Volosko privukao brojne sudionike raznih programa, nedjelja je bila rezervirana za planinarenje i uživanje u prirodnim ljepotama Učke. U suradnji sa PD Opatija, festival je organizirao planinarski pohod na laganoj ruti Poklon – land art staza Sapaćica-Stražica – Poklon što se pokazalo punim pogotkom. Brojni ljubitelji planinarenja uključili su se u program, a Učka je zauzvrat ponudila ugodnu temperaturu, lagani osvježavajući vjetar i svoju već znanu prirodnu ljepotu. Kako je ruta bila laganijeg tipa tako su se u kolonu uključili pripadnici svih generacija koji su pod stručnim vodstvom hodali oko 3 sata te se vratili na početnu postaju, a za sve sudionike bio je omogućen i posjet novom visitor centru Poklon i to po promotivnim cijenama te brojni planinari nisu propustili priliku uživati u doista posebnom postavu ovog jedinstvenog mjesta.

IMG_4562

MarketingMariner keramika

Nakon “Morskog đira” i planinarenja, festival će narednog vikenda opet na Platak gdje će svi zainteresirani opet moći uživati u bogatom programu.

IMG_4564
Foto: arhiva Festival sportske rekreacije

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top