MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

Poziv mladima da sudjeluju na edukaciji o procesima odlučivanja

mladi

Udruga Žmergo poziva sve mlade u dobi od 15 do 30 godina na edukaciju o aktivnom sudjelovanju mladih u zajednici i procesima odlučivanja

Grad Opatija je pokrenuo izradu Lokalnog programa za mlade Grada Opatije 2018.-2021., a Gradsko vijeće jednoglasno usvojilo ovaj prvi strateški dokument namijenjen mladima.

„Lokalni program za mlade Grada Opatije” ili kraće, LPZM  je projekt u kojem sudjeluju udruga Žmergo i Grad Opatija. Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2018. godinu.

Edukacija na koju Žmergo poziva mlade baviti će se temama aktivnog sudjelovanja, rada s mladima, sektorom mladih u zajednici a dotaknut će se i proces donošenja odluka i politika za mlade.

U edukaciji mogu sudjelovati članovi Savjeta mladih Grada Opatije, članovi Vijeća učenika srednjih škola u Opatiji, članovi Studentskog zbora Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, mladi okupljeni u udruge mladih i svi zainteresirani za područje aktivnog sudjelovanja mladih u zajednici u dobi od 15 do 30 godina.

Program će se održati 21. i 22.2.2019. u prostoru Vile Antonio u Opatiji a za sudjelovanje je potrebno ispuniti online obrazac prijave koji se nalazi na web stranici Udruge Žmergo i Grada Opatije. Prijave su otvorene od 8.-18. veljače 2019. (do ponoći).

MarketingMNK Gorovo

Za sve odabrane sudionike koji će mailom dobiti potvrdu o odabiru, osigurani su radni materijali i osvježenja na pauzama. Za dobivanje potvrde o sudjelovanju potrebno je sudjelovati na najmanje 80% programa.

Program će voditi tim Udruge Žmergo – Diana Kovačić i Helena Traub uz pomoć gosta predavača iz relevantnih područja lokalne politike za mlade i predstavnika gradske uprave, Gradskog vijeća Grada Opatije te članova Savjeta mladih Grada Opatije.

Sve informacije mogu se dobiti ovdje; Diana Kovačić, Udruga Žmergo / diana@zmergo.hr / 098-91-555-37

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top