MarketingMariner keramika
Opatija

Poziv građanima na prijave za programe u Domu u Veprincu

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, Društveni dom Veprinac

Kako bi se stanovnicima Veprinca, ali i svim građanima Opatije ponudila dodatna mogućnost kvalitetnog provođenja slobodnog vremena financijski se pobrinuo Grad Opatija, a organizacijski Festival Opatija i Erpenprojekt: u novouređenom Društvenom domu „Janko Gržinić“ u Veprincu pripremljen je cijeli niz atraktivnih programa za stanovništvo!

U ponudi su: kreativne i plesne radionice za djecu, učenje engleskog jezika, vrtlarske kao i radionice izrade ekoloških proizvoda, čakavska beseda i domaće užanci, standardni plesovi za odrasle i treću životnu dob te vježbe za prevenciju osteoporoze, ali i neki noviteti poput mindfulness radionica kojima voditelji pomažu naučiti kako smanjiti stres s kojim se svakodnevno susrećemo. „Radionice su osmišljene na način kako bi mogle obuhvatiti cijele obitelji i dok djeca uživaju u plesu ili kreativnoj radionici istovremeno mame, tate, nonoti i none mogu uživati u radionicama za odrasle“, navode organizatori.

Grad Opatija želi biti pri hrvatskom vrhu po visini standarda te u potpunosti financira ove programe koji će stoga za polaznike biti bez plaćanja. Programi kreću po formiranju grupa za pojedinu radionicu, a svaka će se održavati jednom do dvaput tjedno, ovisno o interesu. Prijave se vrše svakim radnim danom od 15:00 do 17:00 sati pozivom na 095 338 22 80 ili putem mail adrese: [email protected] , a također se i sve dodatne informacije o pojedinim radionicama mogu dobiti na navedene kontakte.

MarketingMariner keramika

55555
MarketingNovax

Zadnje novosti

To Top