MarketingMariner keramika
Opatija

Povećanje plaća djelatnicima Parkova d.o.o.

PARKOVI D.D.

Od 1. ožujka plaća će im biti povećana prosječno za 10 %

Na sjednici Nadzornog odbora tvrtke Parkovi d.o.o. donesena je odluka o povećanju osnovice plaća svih djelatnika od 6 %, što će vrijediti od 1. veljače 2021. te o dodatnom povećanju plaća koje će nakon nove sistematizacije radnih mjesta i korekcije koeficijenta stupiti na snagu 1. ožujka 2021.

Od ožujka osobni dohodak će dodatno porasti od 9,7 do 13,5 % posto, tako da će djelatnicima s najmanjim osobnim dohotkom postotak povećanja biti veći. Korekcija koeficijenta neće se odnositi na direktora i zamjenika direktora. Na razini tvrtke tako će plaće u prosjeku porasti za oko 10 %, kazao je predsjednik NO-a Parkova d.o.o. Đani Lukšić.

Parkovi d.o.o. su u 2020. godini uspješno poslovali, ostvarili ugovore i sa susjednim jedinicama lokalne samouprave te, usprkos pandemijskoj godini, poslovnu godinu završili sa 100 tisuća kuna dobiti i bez smanjivanja broja zaposlenih. Isplaćene su sve obveze prema kolektivnom ugovoru te nagrada za rad na kraju godine.

MarketingMariner keramika

Povrh prava ostvarenih kolektivnim ugovorom radnicima je isplaćeno 307 tisuća kuna kroz nagrade za rezultate rada i stimulacije. Najavljeno povećanje plaća osigurano je Proračunom Grada Opatije za 2021., izvijestio je direktor Parkova d.o.o. Ivan Bilobrk.20210209_132255

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top