Marketing
Kastav

Potpisan ugovor s izvođačem radova na Crekvini u Kastvu

matej mostarac

Ugovor je vrijedan 5,9 milijuna kuna, a radove će izvesti tvrtka Hedom iz Zagreba

U Gradskoj vijećnici Grada Kastva danas je potpisan ugovor s izvođačem radova na Crekvini, tvrtkom Hedom iz Zagreba. Ugovor je vrijedan 5,9 milijuna kuna, a obuhvaća pretvaranje Crekvine u ljetnu pozornicu što je dio projekta „Povežimo se baštinom“, a koji se izvodi u sklopu Urbane aglomeracije Rijeka. Bespovratna sredstava za ovu investiciju iznose oko 50 posto. Radovi počinju uskoro, a rok dovršetka je šest mjeseci.

Kastav bilježi kontinuiran porast broja posjetitelja, a nakon provedbe ovog projekta očekuje se značajniji porast broja posjetitelja unutar i izvan turističke sezone zbog boljih infrastrukturnih uvjeta, atraktivne prezentacije, proširenja turističkih proizvoda i značajno veće vidljivosti samog lokaliteta, kao i novih programa u uređenoj infrastrukturi.

MarketingMNK Gorovo

Novouređena Crekvina s pratećom infrastrukturom kroz cijelu godinu će predstavljati mjesto prezentacije kulturne baštine. Također, pozornica bi zbog poboljšanje infrastrukture omogućila proširenje mogućnosti za odvijanje različitih kulturnih i edukativno-kulturnih sadržaja tijekom godine jer će nakon uređenja biti privlačnija širem skupu korisnika što bi utjecalo na veću raznolikost sadržaja.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top