MarketingModerato
Kastav

Potpisan ugovor o dodjeli sredstava za kastavski vrtić

djeca

Grad Kastav i Dječji vrtić Vladimir Nazor ponudit će roditeljima unaprijeđene usluge za djecu vrtićke dobi kroz projekt „KASTAFSKI VRTIĆ-CJELODNEVNI RAD“. Projektom će se kroz novu organizaciju rada vrtića pružiti unaprijeđena usluga roditeljima koji zbog zahtjeva svog radnog mjesta imaju potrebu za proširenim radnim vremenom vrtića i doprinijeti usklađivanju obaveza poslovnog i obiteljskog života.

Djeci će biti pružena unaprijeđena usluga, dostupna u skladu sa stvarnim potrebama djece i njihovih roditelja, što će unaprijediti i razvojne mogućnosti i poboljšati socijalizaciju djece. Usluga smjenskog rada pružat će se u 2 vrtićke grupe u kojima djeca mogu boraviti od 06:00 do 21:30 sati, u skladu s radnim vremenom roditelja. Djeca će i dalje provoditi maksimalno 10 sati u vrtiću no sudjelovat će u programima u skladu sa potrebama organizacije rada roditelja.

U svrhu ovakve organizacije rada, u Dječjem vrtiću Vladimir Nazor zaposlit će se četiri odgojitelja na puno radno vrijeme te kuharica i spremačica na pola radnog vremena. Postojeće i novozaposleno stručno osoblje vrtića sudjelovat će u edukacijama za jačanje stručnih kompetencija s fokusom na poboljšanje komunikacije i interakcije s djecom te na poticanje kreativnosti kao razvojne kategorije.

Dječji vrtić Vladimir Nazor opremit će se novom didaktičkom opremom za vanjski prostor te didaktičkom opremom za unutrašnji prostor. Projektom je predviđena i promotivna kampanja koja uključuje pripremu promotivnih materijala te informiranje javnosti o projektu putem medija.Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

MarketingMuzej turizma

55555

Zadnje novosti

To Top