Marketing
Opatija

Poteškoće s izdavanjem e-Propusnica

IMG-0101df39b87f8347b7a63831e935a137-V
izvor: opatija.hr

Pozivamo vas da sa zahtjevima pričekate do sutra u 12,00 sati

Gradonačelnik Ivo Dujmić i načelnica Stožera civilne zaštite Grada Opatije Vera Aničić apeliraju na građane koji traže propusnice za napuštanje prebivališta ili stalnog boravišta da, uslijed nove situacije s prelaskom na e-propusnice, sa slanjem novih zahtjeva pričekaju do sutra, 03.04.2020. u 12,00 sati.

Grad Opatija je do sada izdao 950 propusnica građanima. U ovim uvjetima, s nemogučnošću pristupa sustavu, trenutno je nemoguće do ponedjeljka 6.04. 2020. zamijeniti toliki broj važećih propusnica novima.

Sutra će Nacionalni stožer civilne zaštite uputiti nove upute lokalnim stožerima te ćemo vas na vrijeme o svemu obavijestiti, naglašava načelnica gradskog Stožera Vera Aničić.

Naime, u sustavu postoje veće teškoće pri povezivanju na centralni sustav Ministarstva uprave, sustav veza kontinuirano se ruši.

MarketingMNK Gorovo

Za jednokratne potrebe građana do 6.4.2020. Stožer Grada Opatije izdavat će propusnice po starom sustavu te molimo da zahtjeve za to podnesete na ONLINE obrascu.

Zahtjeve podnesene nakon 6.4.2020. rješavati ćemo kroz novi sustav (kada isti proradi). Ono što možete obaviti do 6. 04. 2020. godine obavite jer se od idućeg ponedjeljka iz mjesta u mjesto može putovati samo uz e-propusnice koje ćete kroz zatvoreni prozor pokazati policiji (bilo ispisano na papiru, bilo na mobilnom telefonu), poručila je Aničić.

Gradonačelnik Ivo Dujmić pohvaljuje rad načelnice i svih članova Stožera u ovim zahtjevnim vremenima i još jednom apelira na građane da se pridržavaju svih mjera Stožera civilne zaštite u sprječavanju širenja zaraze te ih poziva da bez prijeke potrebe ne napuštaju mjesto prebivališta!

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top