MarketingMNK Gorovo
Opatija

Posjet dežurnim službama na Staru godinu

vatrogasci, opatija.hr
Foto: opatija.hr

Zamjenik gradonačelnika Emil Priskić obišao je opatijske dežurne službe i zaželio sve najbolje u 2019.

Po starom dobrom običaju predstavnici Grada Opatije na Staru godinu obilaze gradske dežurne službe: hitnu pomoć, vatrogasce i policiju. Zamjenik gradonačelnika dr.sc. Emil Priskić na Staru je godinu posjetio dežurne službe te im uz košaricu prigodnih darova poželio sve najbolje u novoj 2019. godini. Isto tako, zaželio im je što mirniju novogodišnju noć sa što manje posla.

Opatija, je imala tri dočeka Nove godine, onaj podnevni na Ljetnoj pozornici te dočeke na tržnici i kod Šporera. Dežurne službe su biti prisutne na svim događajima.

MarketingMNK Gorovo

U kratkom druženju s dežurnim članovima tima hitne medicinske pomoći, vatrogascima i načelnikom Policijske postaje Opatija Tomislavom Milkovićem naglašeno je da sve službe imaju iste potrebe u što skorijoj budućnosti: preseljenje u adekvatnije prostore. Stoga se u nadamo konkretnim koracima koji vode ka izgradnji opatijskog Vatrogasnog doma, Doma zdravlja Opatija kao i pomacima u planu izgradnje nove zgrade Policijske postaje, istaknuo je zamjenik gradonačelnika Priskić.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top