Marketing
Opatija

Pošiljka zaštitnih maski Gradu Opatiji iz kineskog grada Dongatia

liu
izvor: opatija.hr

Pomoć je iz kineskog Dongtaia došla na inicijativu počasne građanke Opatije Liu Pilato Liying

Počasna građanka Grada Opatije Liu Pilato Liying koja je tijekom izbijanja epidemije izazvane koronavirusom u Kini bila ondje i sa svojim narodom proživjela dramatične mjesece, poslala je pošiljku zaštitnih maski Gradu Opatiji.

Donacija je to prijateljskog kineskog grada Dongtaia, prikupljena na inicijativu gospođe Lying, koja je uz pošiljku gradonačelniku Ivi Dujmiću uputila i poruku podrške i želje da se pandemija izazvana koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu što prije zaustavi. Poruku podrške ona šalje i svim građanima Opatije i svom medicinskom osoblju koje je na prvoj liniji borbe protiv ove opake bolesti.

Vjerujemo da će pošiljka iz prijateljske Kine što prije stići do Opatije, do gradskog Stožera civilne zaštite, koji će potrebnu zaštitnu opremu rasporediti prema prioritetima.

Marketing

Podsjećamo, Grad Opatija ima prijateljske odnose s nekoliko kineskih gradova i regija, a zbog posebnih zasluga u razvijanju prijateljstva i suradnje među Opatijom i Kinom gospođa Liu Pilato Liying je prošle godine proglašena počasnom građankom Grada Opatije.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top