Marketing
Kultura

Popularno-znanstvena tribina: „Draga Nevoljo, hvala ti na svemu!“

draga-nevoljo-hvala-ti-na-svemu!-(3)

U  Villi Antonio 21. veljače u 18,00 sati

U sklopu 13. tjedna psihologije u Hrvatskoj i popularne manifestacije „Rijeka psihologije“ 21. 02. 2020. od 18:00 sati u opatijskoj Villi Antonio bit će održana popularno-znanstvena tribina: „Draga Nevoljo, hvala ti na svemu!“ – uloga zahvalnosti u suočavanju sa stresom – predavačica Sanje Bradić i Sanje Marušić.

Kroz iznošenje osobnih iskustava gostiju i znanstvenih spoznaja iz područja pozitivne psihologije, ova debata ima za cilj poticanje na svjesnost o osobnim snagama kao i kapacitetima za njihov razvoj te svjesnost o zahvalnosti kao emociji presudnoj u procesu suočavanja sa stresnim životnim događajima i procesu oporavka od traume.

Ljekovitost ove složene emocije u našem životu očituje se kroz mogućnost transformacije autodestruktivnih emocija u one ugodne koje nas, ukoliko to doživimo, mogu poticati na altruistična ponašanja, ali i omogućavaju oporavak od doživljenih stresnih životnih događaja i traume. Neka istraživanja potvrđuju njezinu “ljekovitost” kroz doprinos mentalnom i tjelesnom zdravlju te općenito osjećaju dobrobiti

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top