MarketingMariner keramika
Opatija

Popularni YouTuberi se maskirali u tehničare i pokušali ući na Doru, ali zaštitare ipak nisu prošli

Screenshot 2022-02-23 114631

JoomBoosova zvijezda i poznati youtuber, Magic Leon, sa svojom je suprugom Monikom s kojom i inače snima pokušao je u subotu navečer upasti na Doru. Pretvarali su se da su dio ekipe koja radi iza stagea i zaputili se u Opatiju.

https://youtu.be/jMK3jQqUZfU

– Monika i ja smo rentali kombi, napravili smo i naljepnice za našu lažnu tvrtku ‘Light & Music Production’ i pretvarat ćemo se da smo dio produkcije te tako pokušati upasti u backstage na Dori, objasnio je odmah na početku videa Leon. Odmah su s parkirališta u Zagrebu krenuli prema Opatiji i s malom tremom razgovarali o tome što će biti ako ih ‘uhvate’.

– Osjećam se kao da smo Bonnie i Clyde, Monika ti si moj partner u ‘zločinu’ večeras. Tko zna, možda i uspijemo ući, a možda završimo na policiji – rekao je Leon dok su u kombi tovarili lažnu rasvjetu koja je organizatorima Dora baš danas ‘zafalila’.

Screenshot 2022-02-23 114534

Također, Leon je odmah objasnio i to da on i Monika ovim videom nemaju nikakvu lošu namjeru i da ne žele uništiti natjecanje, već se samo dobro zabaviti i vidjeti koliko će im lako (ili teško) biti upasti ondje potpuno besplatno. I unaprijed je sve upozorio da ovo nipošto ne pokušavaju sami!

– Ako nas skuže, mi ćemo se praviti da su nas zeznuli ti neki ljudi iz produkcije i malo ćemo se napraviti ‘ludima’. Iako, zasad sam totalno smirena, nemam tremu – komentirala je Monika dok su putovali prema odredištu. A kad su napokon stigli, trema je ipak došla.

MarketingMariner keramika

– Isto smo se obukli, izgledamo k’o lopovi iz ‘Sam u kući’… Ajoj, ne mogu ja ovo, evo sad me trema uhvatila – govorila je Monika par sekundi prije nego su došli pred dvoranu. Ali tad više nije bilo nazad.

Zaštitar tijekom provjere ih ipak nije pustio u dvoranu te ih je uputio kod produkcijske ekipe HRT-a koja nije “nasjela” da su došli kao tehničari s dodatnom rasvjetom. Na kraju su ih za trud ipak nagradili s dvije ulaznice za Doru.

Screenshot 2022-02-23 114742

Izvor: Fiuman.hr

55555
MarketingNovax

Zadnje novosti

To Top