Marketing
Opatija

Ponovna javna rasprava o Urbanističkom planu

New Project (20)
foto: liburniajazz.hr

Upravni odjel za prostorno uređenje Grada Opatije objavljuje ponovnu javnu raspravu

Urbanističkog plana uređenja naselja Opatija

Javna rasprava o prijedlogu Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Opatija provesti će se u razdoblju od 7.12.2018 do 21.12.2018. godine.

Javni uvid u Plan moći će se izvršiti svakog radnog dana u vrijeme trajanja javne rasprave od 8,00 do 16,00 sati u predvorju zgrade Grada Opatija, Ulica M. Tita 3 – prizemno te na mrežnim stranicama Grada Opatije – www.opatija.hr.

MarketingMNK Gorovo

Javno izlaganje održati će se za građane, Vijeća mjesnih odbora i dr. 11.12.2018. u 18,00 sati u dvorani vile Antonio, Ul. V. Nazora 2, Opatija.

Prijedlozi i primjedbe mogu se davati samo na dijelove plana koji su u odnosu na prvu javnu raspravu izmijenjeni, na način da se upišu u Knjigu primjedbi, unesu u zapisnik o Javnom izlaganju ili u pisanom obliku upute nositelju izrade Gradu Opatiji, Upravnom odjelu za prostorno uređenje, Opatija, M. Tita 3. Prijedlozi i primjedbe moraju biti čitko napisani i potpisani s adresom podnositelja,  u protivnom se neće razmatrati. Rok za dostavljanje  prijedloga i primjedbi je 21.12.2018. godine.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top