Marketing
Matulji

Pomoć u učenju učenicima iz Matulja

knjige škola

Trenutno u Općini Matulji nude dva programa po kojima učenici koji prebivaju u ovoj općini mogu dobiti pomoć pri savladavanju gradiva

Ako vaš osnovnoškolac ili srednjoškolac ima poteškoća sa učenjem gradiva iz matematike, fizike, engleskog jezika ili kemije, Općina Matulji svim njezinim stanovnicima nudi pomoć u učenju kroz projekt SOS učenje. Program je namijenjen učenicima koji zapinju u savladavanju pojedinog gradiva pa se na taj način želi pomoći djeci. Ove instrukcije dobro će doći onima koji trebaju ispraviti lošu ocjenu iz ovih predmeta, pripremiti se za kontrolni ili ispit.

Profesorice i profesori iz matematike, fizike i kemije su dostupni svake subote od 12:00 do 17:00 sati u prostorijama novouređene zgrade “Starog vrtića” na adresi Dalmatinskih brigada 5. u Matuljima. Učenici koji trebaju pomoć moraju se prijaviti na e-mail adresu: sos.ucenje@hotmail.com i to do srijede za učenje subotom kako bi se napravio raspored učenja za nadolazeću subotu.
Ovaj projekt je besplatan a obrazac za prijavu možete preuzeti sos_ucenje_prijava_2013.

Osim ovog programa na istoj adresi u Matuljima održava se program za mlade “Priprema za maturu”. I taj se program sufinancira iz Proračuna Općine Matulji ali će prilikom prijave maturanti jednokratno uplatiti 80 kuna kao potvrdu da su ozbiljno zainteresirani za ovaj program. Iznos se vraća nakon završetka programa. U ovom programu nude se poduke i pomoć iz predmeta koji su najviše zastupljeni na prijemnim ispitima, iz hrvatskog jezika, engleskog jezika i matematike. I za ovaj program potrebno je najaviti se e-mailom i popuniti obrazac koji je isti kao i za prvi program.

MarketingMariner keramika

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top