MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

Policijska postaja Opatija na novoj lokaciji od 6. veljače

aci /policija fiuman

Obavijesti o preseljenju PU Opatija

Policija obavještava građane s područja nadležnosti Policijske postaje Opatija da će zbog preseljenja postaje na novu lokaciju od četvrtka, 31. siječnja do utorka, 5. veljače 2019. godine sve upravne poslove moći obaviti u sjedištu Policijske uprave primorsko-goranske, u šalter sali na adresi Žrtava fašizma 3. u Rijeci.

Uredovno vrijeme šalter sale u Rijeci za sve upravne poslove je svakog radnog dana od 8:00 do 15.00 sati te utorkom od 8:00 do 18:00 sati za poslove prijavništva, osobnih i prometnih isprava.

U navedenom vremenu građani mogu podnijeti zahtjeve za prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishoditi uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice i vozačke dozvole, preuzeti izrađene osobne isprave te podnijeti zahtjeve iz domene poslova oružja, državljanstva i stranaca.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Od srijede, 6. veljače 2019. godine građani će sve upravne poslove moći obavljati u Policijskoj postaji Opatija na novoj lokaciji, na adresi Ulica maršala Tita 151 u Opatiji.

Molimo građane za uvažavanje i razumijevanje povodom privremenog preseljenja upravnih poslova iz Policijske postaje Opatija u Rijeku, navodi policija.

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top