MarketingModerato
Crna kronika

Policija pronašla kradljivce koji su u Matuljima ukrali kožnu jaknu

policija-opatija

Opatijska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti  48 i 68 godina, koje sumnjiči za počinjenje kaznenog djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiče se za počinjenje krađe iz trgovine na području Matulja gdje su 31. siječnja iskoristili nepažnju djelatnice na način dok je jedan od počinitelja s njom razgovarao, drugi je za to vrijeme otuđio kožnu jaknu u vrijednosti oko 4.500 kuna. Tijekom kriminalističkog istraživanja je otuđena jakna pronađena i vraćena vlasnicima trgovine, a protiv obojice osumnjičenika je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Kaznenom prijavom za počinjenje kaznenog djela krađe završeno je i kriminalističko istraživanje I policijske postaje Rijeka. Za navedeno kazneno djelo se sumnjiči 38-godišnji hrvatski državljanin za kojega je utvrđeno da je 5. prosinca prošle godine iz ugostiteljskog objekta na području Kastva otuđio više boca alkoholnih pića te time 48-godišnjeg vlasnika oštetio za oko 1500 kuna.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top