MarketingMariner keramika
Opatija

Pogledajte komediju koja je snimana u Opatiji i Rijeci

Shiny-Shrimps-film-1

Festival Opatija poziva vas da pogledate komediju The shiny shrimps koja je snimana djelomično i na našem području

The shiny shrimps ili u originalnom naslovu Les Crevettes Pailletées francuska je komedija redatelja Maximea Govareua trajanju od 100 minuta.

Scenarist Cédric Le Gallo inspiraciju za film dobio je od stvarnog vaterpolo tima Gleaming Crabs s kojima je u 2012. putovao od turnira do turnira do Gay Igara. To iskustvo nadahnulo je redatelja za film u kojem brani pravo na različitost i slobodu svakog pojedinca.

Matthias Le Goff, zlatni olimpijac u zalasku svoje karijere, u TV prijenosu daje homofobnu izjavu. Njegova kazna je treniranje Shiny Shrimpsa, kičastog amaterskog gay vaterpolo tima. Njihov jedini cilj je da se kvalificiraju na Gay Igre u Hrvatskoj na kojima nastupaju najbolje svjetske LGTB atletske zvijezde. To je početak teškog ali zabavnog puta prema Hrvatskoj i sportskoj slavi pošto je tim više zainteresiran za zabavu nego za treniranje.29_shiny_shrimps_14247.jpg

Ova zabavna komedija snimana je na više lokacija u Hrvatskoj, Splitu (Poljud) gdje je svečano otvaranje Igara, Rijeka i Opatija gdje se održava vaterpolo turnir, te hotel u kojem timovi odsjedaju. Hrvatski vaterpolo tim nastupa na turniru te Shrimpsi najvažniju utakmicu igraju protiv hrvatskog tima.

Uloge igraju Nicolas Gob, Alban Lenoir, Geoffrey Couët a na riječkoj lokaciji – Bazeni Kantrida odabrani su lokalni statisti pa možda nekoga od njih i prepoznate.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Srijeda, 29. svibnja 2019. u 20 sati / Centar Gervais, Opatija
Cijena ulaznice: 25,00 kn

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top