Marketing
Đir

Pogledajte kako izgleda Opatija u sjajnom spotu

Screen Shot 2019-08-24 at 14.10.25
Lovro Dokić, kojeg su gledatelji upoznali i zavoljeli u showu ‘Zvijezde – ljetni hit’ snimio je spot za svoj prvi singl ‘Budi tu’ koji je premijerno prikazan danas. Spot je nedavno sniman na Opatijskoj rivijeri.
Ovaj svestrani 17-godišnjak je naš najmlađi paraolimpijac u alpskom skijanju, a svoj prvi javni nastup kao pjevač imao je tek nedavno u show-u Zvijezde – Ljetni hit i svojom je izvedbom bio jedini kandidat koji je uspio rasplakati strogog Tončija Huljića.
Nije trebalo dugo da producenti prepoznaju njegov talent, neodoljivu karizmu i zreli vokal, te da mu ponude suradnju.
Lovro je za svoj prvijenac izabrao emotivnu, nježnu baladu sa modernim prizukom u koju se jednostavno morate zaljubiti na prvo slušanje.
Glazbu, aranžman i glazbenu produkciju potpisuje Tomo Bačurin Lima, tekst Danijel Vrban, a spot je režiran pod redateljskom palicom Brune Grgurića i Stelle Lutz, za čiji rad Lovro ima samo pohvale: “Kada sam čuo pjesmu koju su napravili Tomo i Danijel nisam mogao vjerovati da su je odlučili dati baš meni i da su bili uvjereni da ću je iznijeti baš na način na koji su zamišljali. Pjesma je sve ono što sam priželjkivao – nježna i emotivna melodija sa snažnim tekstom. Na snimanju spota nas je pratila super energija i zafrkancija čitavo vrijeme. Ekipa je bila izrazito profesionalna i u isto vrijeme jako zabavna, a lokacije na opatijskoj rivijeri su nam svima oduzimale dah.”
Spot prikazuje zaljubljeni par koji zajedno pleše na istom mjestu od malena pa sve do zrelih godina, asocirajući time na dio teksta u pjesmi koji kaže: “…i kad prodje sve, samo ljubav ostaje…”, činjenicu kako vrijeme prolazi, a prava ljubav ostaje zauvijek.
Prekrasne lokacije plaže i ACI marine u Ičićima, te restorana Bevanda u Opatiji pridonijele su nestvarno lijepim kadrovima u spotu. Direktor fotografije bio je Bruno Fantulin, kameru potpisuju Marko Paradžik i Vuk Kolarević,  a montažu Uroš Tomotijević i Rajko Ristanović.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top