MarketingMNK Gorovo
Regija

Pogled na Iku opet je čist

CFBDFAFD-834E-4BDC-B67F-4B865D51D1D6
Foto: Fiuman.hr

Nakon što je u subotu portal Fiuman.hr objavio kako ostaci manifestacija Ikarskih barkajola nagrđuju Iku već nekoliko tjedana, smeće i građevinska skela konačno su odstranjeni

S portala su javili kako je Ika prije malo više od dva tjedna bila jedna od brojnih stanica premijernog Jerry Ricks Blues Festivala te je tom prilikom postavljena zanimljiva pozornica koja se nalazila iznad samog mora. Nakon toga pozornica je poslužila i za manifestaciju Vino i vruja.

Nema sumnje kako je to posjetiteljima i slučajnim prolaznicima te večeri bio prilično zanimljiv i neobičan prizor, no umjesto da se ta pozornica, zapravo svojevrsna građevinska skela, razmontirala i uklonila već te iste večeri ili barem u narednim danima, ona je puna dva tjedna stajala u moru.

Dva su se tjedna ljudi pitali hoće li ta skela trajno ostati na tome mjestu, hoće li se održati još neka manifestacija ili će se možda skela direktno preseliti na mul koji je u prilično lošem stanju. Osim skele od krupnog otpada ostao je roštilj te stari frižider. Frižider je odstranjen tijekom ponedjeljka, a skela u utorak ujutro.

MarketingMariner keramika

Ovime je još jednom dokazano kako mediji čine odličan posao za boljitak zajednice te kako se rezultati često postižu kada se javnost upozori na problem.

Foto: Fiuman.hr

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top