Marketing
Foto

Podignut Pust i karnevalska zastava u Opatiji

Primopredajom ključeva grada i gradske blagajne započeo Karneval u Opatiji

Antonjski rog označio je jutros početak karnevalskog doba. Tako je i u Opatiji ispred tržnice izvršena tradicionalna primopredaja vlasti, odnosno ključeva grada i gradske blagajne. Gradonačelnik Ivo Dujmić je vrlo rado ključeve grada prepustio pusnom gradonačelniku Dušku Jeličiću. Pritom je istaknuo da u ovo karnevalsko doba građanima ništa ne smije nedostajati, ni plesa, ni dobre hrane, ni pića. Novi opatijski gradonačelnik Dule, ove je godine u nasljeđe dobio i zamjenicu gradonačelnika Veru Aničić kojoj je obećao prvi ples na Maškaranim tancima u Klubu Gervais.

Nakon što je utvrđeno da je gradska blagajna do vrha puna, ključevi grada završili su u Duletovim rukama, uz prigodni blagoslov te pozdrav predsjednice opatijskog Lumber kluba Olivera Oli Tomičić. Ona je svim Opatijkama i Opatijcima zaželjela puno fešta i veselja za trajanja Karnevala.

Uslijedilo je vješanje Pusta u organizaciji Lumber kluba. Pust ove godine nosi ime: Signore separato non rečiklato con Konziljeri, a u Opatiju je stigao iz Napulja kako bi nas naučio sve što trebamo znati o zbrinjavanju otpada. Nakon Pusta, koji će ispred tržnice visjeti sve do Pepelnice, 6. ožujka, podignuta je i karnevalska zastava. Program je vodio i sve prisutne dobro zabavio Mario Lipovšek a na kraju ih nudio kroštulama.

Marketing

Gradonačelnik Dule odmah je po preuzimanju vlasti otvorio izložbu posvećenu Balinjeradi u popularnom buffetu Barić. Balinjerada će ove godine doživjeti svoje 36. izdanje i, kako smo doznali, bit će u znaku aviona pod motom F – sve u 16!

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top