MarketingMariner keramika
Mošćenička Draga

Počinju upisi u Dramski studio u Mošćeničkoj Dragi

82266645_3981988648539317_4831269834076610821_o
Priopćenje povodom otvaranja Dramskog studija prenosimo u cijelosti

Kreću upisi u Dramski studio u Moščeničkoj Dragi, gdje bi se radionice i odvijale ( Građevina javne namjene – dvorana). Sa prvim satom krećemo u prvom tjednu mjeseca listopada, 2020.

Radionice koje bi se odvijale kroz cijelu školsku godinu, sa završnim nastupom na kraju godine, namijenjene su djeci i mladima ( osnovnoškolci/srednjoškolci). Dramski studio vodi dipl. glumac i dramski pedagog Zoran Josić.

Cilj ovakvih radionica je razvijati i poticati dramsko i scensko stvaralaštvo. Razvijati sposobnosti i potencijale, razvoj glumačkih, komunikacijskih i socijalnih vještina, spontanost i kreativnost te stvoriti autentično dramsko i kazališno iskustvo. Važno je aktivno sudjelovati i marljivo raditi, poticati i razvijati maštu i kreativnost, razvijati humanost i etičnost, razvijati samopouzdanje, dijeliti poslove, obveze i zadatke unutar grupe, surađivati, pomagati, slušati i uvažavati prijedloge ostalih članova grupe, razvijati osjećaj pripadnosti grupi, svoj rad temeljiti na poštovanju, toleranciji i suradnji, uvažavanju tuđih mišljenja i stavova te iskazati svoje vlastite. To polaznicima daje priliku unaprijediti i proširiti vještine i znanja o glumi, teatru te umjetničkom procesu stvaranja javnog nastupa. Polaznike ćemo tako upoznati s pojmovima, procesom kazališne umjetnosti te prirodom dramskog izraza; prije svega glume.

Omogućiti ćemo im dramsko stvaranje u skladu sa sposobnostima i uzrastom te nadarenim polaznicima i polaznicima s teškoćama pomoći u razvijanju njihovih sposobnosti. Razvijati interes za radnu kulturu, istraživački i kreativni rad, sposobnosti mišljenja, odlučivanja, apstrahiranja, shvaćanja umjetničkog koncepta. Razvijati pažnju i koncentraciju, razvijati sposobnost izražavanja govorom i pokretom.

Nakon što polaznici usvoje elementarne zadatke glumačke izvođačke umjetnosti omogućiti im nastup pred publikom te u kontinuitetu nastaviti raditi sa njima, pripremati ih za daljnje nastupe. Radionice će se odvijati jednom ili dva puta tjedno po dva bloka školskih sata. Termini će se dogovoriti naknadno sa roditeljima i polaznicima.

Molimo sve zainteresirane da se jave na mail adresu voditelja radionice ili njegov broj telefona.

MarketingMariner keramika

Zoran Josić

e-mail: [email protected]

br.mob. 091 943 68 89

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top