MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Đir

Počinje Volos – međunarodni dječji festival

Volos – naslovna

Danas u Voloskom počinje 6. međunarodni dječji festival VOLOS. Ove godine održat će se zanimljive radionice te predstavu u kojoj mogu uživati i mali i veliki. Ovaj projekt je sufinanciran financijskim sredstvima Grada Opatije i Turističke zajednice Grada Opatije Visit Opatija.

Sve radionice su BESPLATNE i za svaku je potrebna PRIJAVA u inbox ili e mail: srcevolosko@gmail.com – Ime i prezime djeteta, broj mobitela roditelja.

Današnji program izgleda ovako:

10:30 -11:30 hoopsanja – Radionica vološćanske hula-hoop umjetnice i fotografkinje Sanje Prodan. Za djecu od 6 do 106, što znači da su dobrodošle i mame, naročito tate, svakako djedovi i bake. Moći će se pogledati i Sanjine home-made hoopove kao dobra ideja za poklon za ispod bora.

12:00 – 13:00 Pygmalionovoj kazališnoj radionici stiže gošća Lucika Lucić, mlada, svestrana i multidisciplinarna umjetnica koja će djecu uvesti u zabavan svijet dramskih igara i kreativnih tehnika klauna. Radionica je namijenjena djeci od 6 do 9 godina.

13:30 – 15:00 Radionica tjelesnih perkusija.
Radionicu s kojom su prošli dobar dio svijeta vode Ana Vrbaški (pjevačica, izvođačica, kompozitorica) i Marko Dinjaški (bubnjar, perkusionista, izvođač) poznatiji kao Alice in WonderBand. Radionica je namijenjena djeci od 10 do 14 godina, a maksimalan broj polaznika je dvadeset

15:30 – 17:00 Radionica izrade božićnih ukrasa. Volos ne može proći bez začetnice istoga, Darije Žmak Kunić, svestrane akademske umjetnice, a djeci poznatija kao mama Dada! Skupljajte češeriće i plutene čepove i sudjelujte u prigodnoj adventskoj radionici. Ovoj radionici mogu sudjelovati svi, a najmlađi uz pratnju roditelja.

MarketingMNK Gorovo

18:00-19:00 KISS, KOMIČNI MJUZIKL

Kiss je priča o igri, začikavanju, nadmetanju i, povrh svega, ljubavi. Komične scene isprepletane zanimljivim i novim aranžmanima poznatih pjesama, tradicionalnih balkanskih pjesama kao i autorskih brojeva samih izvođača izvedene su najjednostavnijim sredstvima – samo vlastitim tijelom i glasom. Zanosno slavlje tonova, ritma, plesa, glume, akrobatike – u savršenoj harmoniji.

Predstavu je do sada vidjelo preko 15 000 gledaoca od 3 do 103 godine u Srbiji i inozemstvu (Njemačka, Austrija, Francuska, Italija, Turska, Crna Gora, BiH, Hrvatska), a na prestižnim kazališnim festivalima odnijela je nekoliko značajnih nagrada.

Alice in WonderBand je životni projekt koji je nastao 1998. i čiju jezgru čine muzičari Ana Vrbaški i Marko Dinjaški, koji su već 22 godine partneri kako na sceni tako i u životu, što daje novu dimenziju njihovom prisustvu i odnosu na sceni. Jedini su u ovom dijelu Europe koji se bave vrlo specifičnom vrstom scenske umjetnosti – spojem muzike, kazališta, plesa i akrobatike kroz posebnu vještinu tjelesnih perkusija. Za ovu tehniku, u kojoj je tijelo ritmički instrument, educirali su se kod svjetski poznatih tjelesnih perkusionista.

Režija: Višnja Obradović
Izvođači: Ana Vrbaški i Marko Dinjaški
Muzički aranžmani/kompozicija: Alice in WonderBand
Kostimografija: Nataša Jovičić / Lutkart
Frizure: Budislav Vlajkov / Beastic
Produkcija: Otvoreni krug Novi Sad

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top