Marketing
Kultura

Počinje prodaja ulaznica za Crvenkapicu

foto: festival opatija
Foto: arhiva

Jesmo li se ikada pitali kako se osjećao vuk u priči o Crvenkapici? Je li on uistinu zlikovac koji tjera strah u kosti generacijama djece kroz tri stoljeća? Zašto je pojeo baku i Crvenkapicu? I je li ih uopće pojeo ili je to samo bajka kojom su roditelji zastrašivali djecu kako ne bi odlutala u nepoznati opasni svijet?

Kazalište Tvornica lutaka na svoj prepoznatljiv način izokreće priču i neki jedva primjetan lik pretvara u glavni te ukazuje na drugačiji kut gledanja. Naš vuk Gubbio zapravo je dobroćudni vučić, koji ne voli jesti meso, pa je zbog toga protjeran iz svog čopora. Na svom putu susreće Crvenkapicu i tu avantura za djecu počinje.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti od ponedjeljka 13. srpnja  u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na mojekarte.hr

MarketingMNK Gorovo

Na dan izvedbe, blagajna na mjestu izvedbe otvorena je sat vremena prije početka programa. U slučaju kiše, predstava će se održati u centru Gervais (Nikole Tesle 5, Opatija) u isto vrijeme.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top