Marketing
Opatija

Početak radova na plaži Črnikovica

crnikovica2
izvor: opatija.hr

Iduće kupališne sezone Črnikovica dobiva potpuno novo ruho

Idući tjedan počinju radovi na uređenju plaže Črnkovica u Voloskom. Nakon što je potpisan ugovor s izvođačem radova, tvrtkom Vodogradnja d.o.o., Kukuljanovo krenut će se s radovima na osiguranju i pripremi gradilišta te radovima u moru. Nakon božićnih i novogodišnjih blagdana kreću i konstrukcijski radovi.

Na omiljenoj plaži brojnih Opatijaca, iduće će se kupalište sezone tako moći uživati na lijepom i adekvatno uređenom kupalištu sa svim potrebnim sadržajima. Ukupna je vrijednosti investicije 1.340.648,46 kn, a za uređenje plaže Črnikovica Grad je dobio i sredstva Ministarstva turizma temeljem programa razvoja javne turističke infrastrukture u iznosu od 400 tisuća kuna.

Kupalište će na 1612 četvornih metara površine dobiti potpuno nov izgled. Povećat će se plažni prostor, unaprijediti kvaliteta postojećih sadržaja, a sve uz očuvanje prirodnog žala u uvali pa se tako postojeća šljunčana plaža neće dirati. Prateći sadržaji bit će raznoliki: ugostiteljski, trgovački, sanitarije, tuševi, kabine. Posebnost je projekta da će na krovu tih objekata biti uređeno sunčalište za 90-tak kupača.

Marketing

 

55555

Zadnje novosti

To Top