MarketingVISIT OPATIJA
Matulji

Početak programa pripreme za državnu maturu 

matura

 Općina Matulji i ove godine organizira besplatne pripreme za državnu maturu za sve maturante s prebivalištem na području Općine Matulji.

Pripreme za državnu maturu organizirane su iz tri obavezna predmeta na državnoj maturi: matematike, engleskog jezika te hrvatskog jezika i književnosti. Cilj ovog programa je pružiti podršku u obrazovanju svim srednjoškolcima kako bi ostvarili što bolje rezultate na državnoj maturi i upisali željeni fakultet.
U ponedjeljak, 14.03.2022. godine u vijećnici Općine Matulji s početkom u 20:00 sati održati će se uvodno predavanje i predbilježbe za navedeni program pri čemu će se uskladiti satnica polaznika s održavanjem priprema iz pojedinih predmeta, stoga je važno je da se svi zainteresirani maturanti odazovu uvodnom predavanju.

Svi polaznici programa na prvom održanom satu priprema potpisati će izjavu o kontinuiranom pohađanju s ciljem odgovornosti i ozbiljnosti pohađanja programa te kako bi se izbjeglo zauzimanje termina koji prijavitelji ne namjeravaju iskoristiti.
Pripreme za državnu maturu provoditi će u učionici Područne školi Jušići dva puta tjedno sve do početka održavanja obveznih ispita na državnoj maturi. Predavanja će voditi vrsni profesori s dugogodišnjim iskustvom provođenja priprema za državnu maturu koji će maturantima pomoći da ponove i savladaju gradivo kako bi se što bolje pripremili za nadolazeće ispite.
Pripreme za državnu maturu, kao i uvodno predavanje održati će se u skladu s epidemiološkim mjerama.

MarketingKarneval Opatija

Izvor: Općina Matulji

55555
MarketingMarinerGMB OPATIJA

Zadnje novosti

To Top