MarketingMariner keramika
Vijesti

Plenković: Ukidamo propusnice u cijeloj Hrvatskoj

Plenković

Nakon katastrofalnog potresa u Petrinji, ukidaju se propusnice i to na razini cijele Hrvatske. Objavio je to premijer Andrej Plenković, rekavši da će odluka sutra stupiti na snagu.

Još je jednom izrazio sućut obitelji poginule djevojčice, dodajući kako službe pretražuju centar Petrinje, kako bi se vidjelo da nije još netko ostao zatrpan pod ruševinama.

Najveći dio centra Petrinje je u crvenom i velika većina zgrada više nije upotrebljiva. Koordiniranje upravljanja posljedicama potresa uz gradonačelnika preuzimaju sada Damir Trut iz Civilne zaštite i načelnik Glavnog stožera OS RH Robert Hranj.

“U vojarni spremno 500 mjesta za one koji nemaju krov nad glavom, u Topusko u hotel može stotinu ljudi. Kontaktirana je i Karlovačka županija. Svi koji ne mogu u svoje kuće moraju se javiti Crvenom križu i Civilnoj zaštiti, nitko ne smije ostati na hladnom večeras”, dodao je Plenković, kazavši kako su ga kontaktirali brojni europski čelnici koji nude pomoć.

MarketingMariner keramika

“Ovo je velika šteta i veliki potres, nadamo se da neće biti još dodatnih. Petrinja od jučer praktički nije isti grad više”, dodao je Plenković.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top