MarketingMariner keramika
Sport

Platak je i proteklog vikenda bio oaza rekreativaca

strelic

Proteklog vikenda, na ugodnoj temperaturi od 22 stupnja, u okviru  Festivala sportske rekreacije na Platku ponuđene su brojne aktivnosti od kojih je najviše sudionika privuklo streličarstvo (u suradnji sa SK Ajkule Rijeka) te disc golf kao ultimativni svjetski hit rekreacije u prirodi

Kolovoško izdanje Festivala nastavlja se narednog vikenda i to dvostrukim programom u nedjelju 16. kolovoza, kada će se održati odgođeni atraktivni program”Kupom uzvodno” koji se organizira u suradnji sa Udrugom Kupa i to u Gustom Lazu (Brod na Kupi) i koji će ponuditi brojne plivačke discipline, dok će se na Platku, u suradnji sa KŠR Gorovo, održati program “Roditelji i djeca u prirodi – nordijsko hodanje” u kojem će, sa početkom u 11 sati, roditelji i djeca hodati laganom stazom u dužini od 7 km.

Podsjetimo, Savez sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije tijekom cijelog ljeta priprema brojne aktivnosti s ciljem promicanja zdravog života. “Festival sportske rekreacije Platak 2020 ” je prva od takvih aktivnosti koja je krenula 7. lipnja te je nastavljen brojnim programima koje organiziraju  Savez sportske rekreacije “Sport za sve”  Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo, a sve pod pokroviteljstvom Zajednice sportova PGŽ, Primorsko – goranske županije i Hrvatskog olimpijskog odbora te u suradnji sa partnerima, Goranskim sportskim centrom i Decathlonom.

MarketingMariner keramika

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top