MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Lovran

Planinarski pohod u sklopu manifestacije Marunada 2018.

proba-slika
Prenosimo sa: www.pd-knezgrad.hr

Poziv svim planinarskim društvima za sudjelovanje na planinarskom pohodu u sklopu manifestacije Marunada 2018. Planinarsko društvo Knezgrad iz Lovrana poziva vas da im se pridružite na planinarskom pohodu 27. listopada 2018. godine – „Marunada 2018“.

Kako bi se mogli organizirati za vaš dolazak, potrebno je potvrdit dolazak s brojem sudionika najkasnije do 22.10.2018. godine. Okupljanje sudionika pred početak pohoda u 09,30 sati u centru Lignja – ispred zgrade Park prirode Učka. Za sve sudionike upriličeno je piće dobrodošlice uz slatkiše i kolače. Nakon zdravice, predsjednik PD Knezgrad- Igor Simić  u pozdravnom kratkom govoru upoznat će sve sudionike sa planom pohoda.  Predviđena je slijedeća planinarska tura:

Liganj – “stazom Maruna” preko Oplovca do Babina skloništa – povratak istom stazom do Lignja na pučku feštu. Vrijeme hoda je 2,30 – 3 sata.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Nakon ručka na Babinom skloništu, silazak je predviđen u 15 h i 30 minuta do Lignja, gdje se nastavlja druženje uz zabavu i ples na pučkoj fešti u Lignju. Informacije na e-mail: pdknezgrad@gmail.com

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top