MarketingJadran
Sport

Planinari i biciklisti dobro iskoristili vikend na Platku

platak

“Festival sportske rekreacije Platak 2020” koji se održava u organizaciji  Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo ovog je vikenda na Platak vabio planinare i bicikliste, a ovi su se odazvali u velikom broju

U subotu su na svoje došli planinari jer se, u suradnji sa PD Kamenjak, organizirao pohod srednje teškom stazom Platak – Sleme – Platak. A svi oni koji su se uključili u ovu subotnju aktivnost itekako su uživali. Temperatura idealna za hodanje i planinarenje, odlično društvo i odlično stručno vođenje, sve se spojilo u nekoliko sati uživanja u prirodi i predivnom pogledu. Pri povratku na Platak brojni su sudionici poželjeli još ovakvih aktivnosti, a organizator je obećao da će planinarenje biti u programu i tijekom kolovoza.

Biciklisti su se u velikom broju okupili na startu nedejljne Biciklijade koja se organizirala u suradnji sa BK Grobnik. Bilo je tu pripradnika svih generacija i to ne samo sa područja Kvarnera, već su sudjelovali biciklisti iz Istre, ali i iz drugih dijelova Hrvatske. Organizator je pripremio dvije rute: obiteljsku (lagana ruta dužine 10 km) i sportsko – rekreativnu (srednje teška ruta dužine 25 km), a svatko je prema svojim mogućnostima odabrao onu koja mu više odgovara. Predvođeni organizatorima, bicklisti su uživali na Platku te staze savladali sa zadovoljstvom, a po završetku aktivnosti nikome se nije žurilo kući već su se ljubitelji biciklizma nastavili družiti na svježem i ugodnom zraku.

MarketingMariner keramika

Bicklijadom se završio treći srpanjski vikend festivala, a već u subotu se aktivnosti nastavljaju i to poznatom i atraktivnom manifestacijom “Kupom uzvodno” koja se organizira u suradnji sa Udrugom Kupa, a u atraktivnim plivačkim disciplinama natjecat će se pripadnici svih generacija. U nedjelju se aktivnosti vraćaju na Platak gdje će sve zaintersirane čekati brojne aktivnosti u Decathlon zoni, streličarstvo, jahanje konja, disc golf te nordijsko hodanje. Sudionike i ljubitelje aktivnosti u prirodi svakako čeka još jedan vikend za pamćenje.

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top