MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Đir

Pino Kio: “Jedva čekam da Voloskana započne”

Voloskana – stages

Još je svega nekoliko sati ostalo do pravog mini spektakla u Voloskom

Festival Voloskana, gastro-umjetnička manifestacija pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Opatije prve će posjetitelje primiti danas od 18:00 sati. Voloskana će se održati na pet lokacija. Na Vološćanskom trgu nastupat će Jazz glazbenici predvođeni porinovcem Vedranom Ružićem. Veliki mul bit će idealno mjesto za ljubitelje urbane glazbe i sve one koji uživaju u slatkim gutljajima ukusnih koktela. Na Malom mulu bit će smještena glavna pozornica dok je središnja pozicija u Mandraću rezervirana za ljubitelje dobre klope.

Mnogi mladi jedva čekaju nastup opatijskog hip-hop kolektiva Reinkarnacija koji su iz dana u dan sve popularniji na glazbenoj sceni. Nastup na festivalu Voloskana uletio im je dan prije objave novog spota. Frontman kolektiva Pino Kio uoči festivala ne krije uzbuđenje.

“Jedva čekam da Voloskana započne. Ne postoji ljepša kulisa za nastup od ona koja će biti na vološćanskom mulu. Tamo gdje smo kao klinci skakali u more, igrali lovice s loptom i natjecali se u raznim dječjim igricama…nastup na Voloskani bit će povratak u djetinjstvo. Siguran sam da ćemo se svidjeti publici”, poručuje Pino Kio.

Pino Kio

 Autor fotografije: Edi Ilić

MarketingMariner keramika

 

Pitali smo mladog repera da najavi svoj nastup. Samo kratko odgovara: “Ovoga puta nastupit ćemo u nešto drugačijem sastavu. Jena the Man bit će za svojom akustičnom gitarom dok ćemo rime bacati El Ese i ja, Pino Kio. Nadam se da je ovo samo početak suradnje i hvala Marcelu što nam je pružio priliku da nastupamo na Voloskani. Pozivamo sve koji nas prate i dobro znate, a i one koji će nas tek upoznati, da nam se pridružite na vološćanskom mulu jer ćete se sigurno dobro zabaviti.”

 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top