MarketingModerato
Sport

Pink Wing dolazi u Opatiju 11. lipnja

pink wings auti

Pink Wing – promocija luksuznog turizma

U petak, 11. lipnja 2021. u Opatiju stiže karavana od 65 supersportskih luksuznih automobila. Automobili stižu oko 19 sati kada će formirati kolonu od raskršća hotela Ambasador do parka Angiolina i biti će parkirani na terasi hotela Kvarner.

Pink Wing okuplja oko 150 zaljubljenika u VIP automobile i preko 400 pratećeg osoblja koje se brine za sudionike ove jedinstvene karavane supersportskih i luksuznih vozila.

pink wings
Cilj događaja svake godine je isti, okupiti poslovne ljude na visokoj razini, vlasnike tvrtki, menadžere, sportaše i pružiti im ekskluzivan tretman, vrhunsku zabavu, izvanredno iskustvo vožnje i odmor a sve to uz promociju hrvatskog turizma. Glavni cilj je pružiti kvalitetno poslovno umrežavanje, poslovne mogućnosti i sklapanje novih poznanstava ali ovaj događaj ima i humanitarnu notu.
pink wings auti

Smiljan Prpić

Ove godine još jedan partner iz grupe Rimac službeno se pridružuje na ovogodišnjem događaju a osim njega tu su još velika imena poput Tag Heuera, Greyp Bikes, Gašparić grupe, Pernod Ricarda, Amadrie, Trgovine Krona…

pink wings auti

Smiljan Prpić

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Pink Wing karavana prvo je veliko okupljanje na Opatijskoj rivijeri nakon popuštanja epidemioloških mjera vezanih za COVID-19 pandemiju. Više od 100 stranaca iz cijelog svijeta vozit će luksuzne automobile po Opatiji, a svoju vožnju završit će u fan zoni ispred hotela Ambasador gdje ih mogu dočekati svi zainteresirani posjetitelji.

Ljubitelji brzina u koloni će moći vidjeti jurilice poput Ferarrarija, Lamborghinija, Porchea, Nissana, Mercedesa, BMW-a…

pink wings auti

Smiljan Prpić

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top