Marketing
Zabava

Picnic 2- Festival Craft piva i roštilja

picnic2

Picnic 2 (na kvadrat) donosi tri dana vrhunskog doživljaja

U Rijeci će se, po drugi put, održati PICNIC – Festival craft piva i roštilja, a u organizaciji tvrtke “Beercoin” i produkciji “Boom Bar-a” iz Rijeke. Prošlogodišnje prvo izdanje ove manifestacije privuklo je preko 4 000 ljubitelja piva i finih zalogaja, a ove godine organizator najavljuje “Picnic na kvadrat”, dakle dvostruko bolju ponudu svega. Za razliku od prošlogodišnja dva dana eventa, ove godine će festival trajati tri dana i to od 31. svibnja do 2. lipnja, na predivnom prostoru parka Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka – Guvernerove palače, a posjetiteljima će ponuditi uživanje u vrhunskom craft pivu te zalogajima u pripremi majstora roštilja. Bit će to izvrstan spoja ambijenta i uživanja u pivu poznatih craft pivara te gastro delicijama, ali i u bogatom zabavnom programu, kao i ponudi posebno pripremljenoj za one koji nisu pivoljupci ali su svakako dobrodošli na Picnic.ajska pivovara, Hartera, Mas Plenum, Kabinet, Međimurski lepi dečki, Ludwig’s i Razum, a pivovare će nuditi oko 70 vrsta craft piva. Za ljubitelje drugih tekućih okusa priprema se posebna ponuda whiskeya, ruma, gina, koktela na bazi gina, poznatog narančasto – crnog jelenkastog pića, ali i vina kojeg će predstavljati majstor enolog. Naravno, osim pića, priprema se bogata gastro ponuda pa će se tako guštati u odličnim burgerima i kobasicama “by Ćakula”, pršutu i tartaru “Bar Bar-a” pommesu, štapićima od mozzarelle i rajčice, lopticama od piletine sa chilijem i pilećim krilcima McCain-a, fritulama, Nestle sladoledu, slushy cocktailima i vrhunskoj kavi.New Project (2)

Festival će se održavati tijekom navedenih dana, ulaz je sva tri dana slobodan, a program itekako bogat. Prvog će dana na pozornicu sjajni Techno Vikings, Whiteheads i DJ Bajo, drugog dana za vrhunsku atmosferu su zaduženi Mind Spot, (Ne)normalni Balašević Tribute Band i DJ Bajo, dok će trećeg dana nastupiti Coffee Shop Acoustic i DJ Dog.

Osim lani predstavljenog originalnog sredstva plaćanja – Beercoina, posebnosti su postavljanje ležaljki u prostoru eventa, mogućnost kupnje posebnih dekica za sjedenje na travi, kupnja čaše koja ostaje u trajnom vlasništvu ali koju ćete moći ispirati na posebnim isperivačima postavljenim na festivalu, a organizator najavljuje još zanimljivosti i iznenađenja.IMG_2127

MarketingMNK Gorovo

Točne satnice i brojne novosti organizator će uskoro objaviti a po svemu navedenom možemo samo konstatirati da nas čeka jedan izuzetan riječki vikend.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top