MarketingMariner keramika
Vijesti

PGŽ osigurala 400 tisuća kuna za potresom stradale gradove na području Sisačko-moslavačke županije

image

U znak solidarnosti, za pomoć stanovnicima stradalih gradova u potresu na području Sisačko – moslavačke županije, župan Zlatko Komadina donio je odluku o još jednoj donaciji Primorsko-goranske županije – dodatnih 300 tisuća kuna, po 100 tisuća kuna Petrinji, Sisku i Glini. PGŽ je ukupno osigurala 400 tisuća kuna za pomoć stradalima u potresima.

“Najmanje što se u ovom trenutku može učiniti jest pokazati solidarnost i pomoći kako god možemo i koliko god možemo svima kojima je danas potrebna pomoć”, poručio je župan Komadina u brzojavu sućuti za poginule u potresu koji je, u ime svih stanovnika PGŽ uputio obiteljima stradalih, županu Žiniću i gradonačelnicima Siska, Petrinje i Gline.

Također, župan je rekao da u Sisačko- moslavačkoj županiji pomažu 44 vatrogasaca iz raznih postrojbi s područja PGŽ s 14 vozila, od čega je jedno zapovjedno – komunikacijsko vozilo, kao i pripadnici županijskog Crvenog križa s vozilima i opremom. Isto tako podsjetio je da je na Kampusu Sveučilišta u Rijeci organizirano prikupljanje donacija za pomoć stradalima u potresu.

MarketingMariner keramika

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top