MarketingMariner keramika
Vijesti

PGŽ izdvojila 750.000,00 kn za KBC-Rijeka

pgž župan

U Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja župan Zlatko Komadina i v.d. zamjenice ravnatelja KBC-a Rijeka Vladimira Vuletić potpisali su Ugovor o sufinanciranju KBC-a Rijeka. Primorsko-goranska županija osigurala je ukupno 750.000,00 kuna za ulaganja u objekte KBC-a.

Kako je istaknuo župan Komadina, ovo je nastavak pomoći našoj bolnici i u ovim otežanim proračunskim uvjetima: „S ovih 750.000,00 kn ukupna razina pomoći KBC-u Rijeka kroz zadnjih pet godina iznosi oko 10 milijuna kuna“ rekao je župan koji se još jednom zahvalio svom medicinskim osoblju, kao i svim djelatnicima KBC-a na ogromnom zalaganju u ovim izazovnim pandemijskim vremenima.

V.d. zamjenice ravnatelja Vladimira Vuletić zahvalila se Primorsko-goranskoj županiji što konstantno prepoznaje potrebe KBC-a te istaknula kako će se ovim sredstvima sufinancirati radovi na zamjeni dotrajalog neispravnog električnog dizala u zgradi na lokalitetu Sušak, u kojoj se nalazi Klinički zavod za laboratorijsku dijagnostiku i Zavod za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu. Na taj način olakšat će se pristup pacijentima što je posebno važno za osobe koje imaju otežane mogućnosti kretanja. Pored toga, dio sredstava usmjerit će se za nužne sanacijske radove na Klinci za radioterapiju i onkologiju, lokalitet Rijeka kako bi se ovoj najosjetljivijoj skupini bolesnika boravak u bolnici učinio što ugodnijim.

MarketingMariner keramika

Primorsko – goranska županija kontinuirano ulaže u objekte i opremu KBC-a Rijeka čime pridonosi unapređenju kvalitete pružanja zdravstvenih usluga za sve stanovnike naše Županije, ali i za sve druge koji koriste zdravstvene usluge KBC-a. Kliničkom bolničkom centru Rijeka gravitira više od 500.000 stanovnika uključivo s područja naše Županije te Istarske i Ličko-senjske županije.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top