MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Vijesti

Pet SDP-ovih žena podržalo Zlatka Komadinu

5 za 5 i 5 za Komadinu – foto2

Na negativnu kampanju HDZ-a odgovaraju: “Gari, budući si pristao biti izborni gubitnik i spasiti ministarsku fotelju  Olegu Butkoviću, vrati se u Sabor, ZASLUŽIO SI!“ 

Danas je na riječkom Korzu pet SDP-ovih žena dalo podršku Zlatku Komadini, kandidatu koalicije SDP PGS-IDS-HSU-HSS za još jedan mandat primorsko-goranskog župana te su se pritom osvrnule na pet  područja u kojima, prema njihovom mišljenju, Komadina zaslužuje čistu peticu. 

Mirela Ahmetović, politička tajnica SDP-a i načelnica Općine Omišalj, podsjetila je da županija trenutno  ulaže preko 300 milijuna kuna u području lučke infrastrukture i pomorskog dobra i to putem izvornog  proračuna županije i putem proračuna županijskih lučkih uprava. Napomenula je da se u to područje  ulažu i državna sredstva, ali zbog na vrijeme pripremljenih projekata od strane Primorsko-goranske  županije. 

Naglasila je dodatno da županija u mandatima Zlatka Komadine ravnomjerno ulaže sredstva u otoke i u  Gorski kotar spomenuvši pritom uvođenje novih brodskih linija poput linije Rab – Lun i Lopar – Mali Lošinj  te osnivanje fonda za Gorski kotar putem kojeg je građanima na raspolaganju preko 10 milijuna kuna. „Ne  postoji kutak naše županije u kojem Zlatko Komadina nije omogućio rast životne kvalitete i zato možemo  zaključiti da je u Primorsko – goranskoj županiji nadstandard postao standard“, rekla je Ahmetović.

5 za 5 i 5 za Komadinu – foto1

“Primorsko – goranska županija je županija po mjeri čovjeka“ , izjavila je Željka Šarčević Grgić, načelnica  Općine Klana, predstavljajući projekte namijenjene najmlađim i najstarijim stanovnicima. Pri tome je  podsjetila da je PGŽ prva županija koja je stekla naziv „Županija – prijatelj djece“ te da je izrađena  Strategija za mlade s akcijskim planom koja se temelji na obrazovanju, zapošljavanju i društvenoj  uključenosti. U području skrbi za starije stanovnike napomenula je da je PGŽ prva županija koja je  domovima za starije uvela standard kvalitete E-Qualin te na taj način prilagodila sustav korisnicima.  Spomenula je dodatno da se na području Klane, sredstvima županije i pet susjednih općina, planira  izgraditi najmoderniji dom za starije, tzv. dom četvrte generacije. 

MarketingMuzej turizma

Ivana Cvitan Polić, načelnica Općine Čavle podsjetila je na ulaganja županije u sustav obrazovanja na  grobničkom području pritom napomenuvši da je samo u posljednje četiri godine uloženo preko 55 milijuna  kuna. Također, spomenula je i ulaganja u sportsko-rekreacijski centar Platak te ulaganja u kulturu kroz  projekt Putevima Frankopana. „Sve to dovoljan je jamac da 30.05. stanovnici Čavli, Jelenja i Grobnika  zaokruže i podrže Zlatka Komadinu“, zaključila je Cvitan Polić. 

„Primorsko – goranska županija pionir je u provedbi EU projekata na državnoj razini“ kazala je Sanja  Udović, saborska zastupnica i aktualna načelnica Općine Viškovo te je pritom naglasila da je kroz  županijski sustav provedeno 90 EU projekata vrijednih preko 300 milijuna kuna, a isto toliko projekata se  trenutno provode. 

Romana Jerković dala je podršku Zlatku Komadini te istaknula afirmativnu kampanju koju je isti vodio.  „Zlatko je garancija stabilnosti i napretka, društvene pravednosti, ravnopravnosti, jednakomjernog razvoja  te održive i pametne županije. Ono što Zlatko nudi jest zajedništvo, a kroz to zajedništvo ova županija  nastavit će se uspješno razvijati kao što je to činila i čitav niz godina“ izjavila je Romana Jerković. Pri tom  je spomenula ulaganja u zdravstvo stavljajući naglasak na prevencijske programe ranog otkrivanja raka i  stomatološkog zdravlja djece, a koji su prvi uvedeni upravo u našoj županiji.

Zaključujući konferenciju za novinare Mirela Ahmetović je još jednom pozvala građana da u nedjelju 30.  svibnja zaokruže broj jedan te odgovorila na negativnu kampanju koja dolazi od protukandidata poručivši  Gariju Cappelliju „Budući si pristao biti izborni gubitnik i spasiti ministarsku fotelju Olegu Butkoviću, vrati  se u Sabor, ZASLUŽIO SI!“

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top