MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Turizam

Ovo su najbolji hoteli na Opatijskoj rivijeri

Ikador-31
Foto: lustracija

Portal Kult plave kamenice izabrao je 17 najboljih hoela u Istri i na Kvarneru. U vrlo kvaitetnoj konkurenciji na prvom mjestu nalazi se Hotel Alhambra u Malom Lošinju. Portal opisuje hotel Alhambru kao “primjer vrhunskog luksuznog hotela u kojem baš sve funkcionira: odlične sobe, perfektna posluga, fantastičan ambijent, fine dining restoran sa svjetski vrijednom vinskom listom. Jedini je problem što u minibaru ne drže alkohol. Room service, međutim, radi 0-24”.

Od hotela s područja Opatijske rivijere na visoko šesto mjesto pozicionirao se Hotel Navis. “Ovaj dizajnerski hotel s krajnje originalno uređenim sobama unatrag godinu dana jako je podigao razinu F&B servisa. Navis će uskoro dobiti i pristanište, pa će se s brodom moći doći na ručak ili večeru”, stoji u opisu.

Osmo mjesto zauzima novootvoreni Hotel Ikador. O njemu piše: “Govorimo li o sobama, Ikador je svakako najluksuzniji hotel na Kvarneru. Sobe od četrdesetak kvadrata s prostranim balkonom velike su i za američke, a kamoli za europske standarde. Interijeri su impresivni. No, Ikadoru, koji je otvoren ove sezone, treba još puno rada i na detaljima u cijelom hotelu, kao i na koncepciji F&B-a.”

Odmah nakon Ikadora, na devetom mjestu nalazi se Hotel Bevanda. Poprilično je zanimljiv opis u kojemu stoji da se hotelski bar po noći pretvara u “jedno od najživljih mjesta u Opatiji”. Budući da noćnog života u Opatiji gotovo da i nema, Bevandin bar svakako zauzima sam vrh ugostiteljske ponude Opatije u noćnim satima.

Marketing

Zanimljivo, ali na popisu nema luksuznih hotela poput Hotela Ambasador i Hotela Milenij.

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top