Vijesti

Ovaj četvrtak besplatno online predavanje na temu kreativnosti

Što je kreativnost-slika

Opatijska udruga Kulturni front organizira besplatno online interaktivno predavanje „Što je kreativnost?“ ovog četvrtka, 02.12.2021., u 18:00 sati.

Što je kreativnost? Može li se biti kreativan i bez umjetničkog talenta? Da li je kreativnost rezervirana isključivo za umjetničko izražavanje? Kako osvijestiti i potaknuti vlastitu kreativnost? Ako vam ova pitanja zvuče zanimljivo i znatiželjni ste čuti odgovor na njih, pridružite se online zabavnom i edukativnom predavanju „Što je kreativnost?“, kojeg organizira opatijska  Udruga za razvoj kulture mladih Kulturni front. Cilj predavanja je razbiti predrasude i mitove vezane uz kreativnost te samim time osvijestiti kod sudionika njihov vlastiti kreativni potencijal, uz prezentaciju malih trikova kako potaknuti vlastitu kreativnost.

Sudjelovanje na ovom online predavanju je besplatno, a organizatori mole zainteresirane da se s ciljem dobivanja linka za pristup predavanju jave na e-mail kre.art.ivni-kantun@gmail.com ili u inbox Facebook stranice udruge Kulturni front.

Predavanje će održati članica udruge Tajana Topo Kero, magistra socijalnog rada, koja je uz svoju bazičnu struku završila i edukaciju za gestalt psihoterapeuta te je pohađala je i edukativne radionice iz art terapije. Velika je zaljubljenica u kreativnost, koju uživa primjenjivati i u profesionalnom i u privatnom životu.

55555

Zadnje novosti

To Top