MarketingMariner keramika
Vijesti

Otvoreno skijalište u Mrkoplju

skijaliste-celimbasa

Platak se posljednjih dana nalazi pod opsadom skijaša, no od ovog petka na raspolaganju je još jedno skijalište na području Primorsko – goranske županije. Općina Mrkopalj javila je kako je od 08. siječnja 2021. godine otvoreno njihovo skijalište Čelimbaša.

Njihovo radno vrijeme je od petka do nedjelja od 9 do 16 sati, a tamošnji hostel Skijaški dom pod Čelimbašom je otvoren te nudi hranu i piće za van s bogatom ponudom.

Iz Općine Mrkopalj javljaju kako su staza i sanjkalište spremni za posjetitelje.

MarketingMariner keramika

Skijalište Čelimbaša nalazi se u srcu Mrkoplja, a nudi tri skijaške staze: TURISTIČKU (crvenu) – duljine 1350 m, DINKOVU (crnu) – duljine 500 m i SUNČANU (također crvenu) – duljine 1000 m. Na vrh (1074 mnm) vozi vučnica sa tanjurićima, ukupne dužine 750 m. Najdulja staza dovoljno je široka i duga da vam pruži zadovoljstvo dobrog skijanja. Ima 3 prijelomnice, a nagib je u potpunosti u skladu s crvenom oznakom staze. Preostale dvije staze su kraće, no zato još strmije i s dovoljnom količinom snijega su izvrsne i za zahtjevnije skijaše. Staze se svakodnevno uređuju. U dnu je postavljen i jedan baby lift dužine 250 m. Postoji mogućnost najma skijaške opreme i škole skijanja. Javlja Fiuman.hr

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top