MarketingMariner keramika
Kastav

Otvoreno savjetovanje o komunalnoj naknadi na Kastvu

New Project (5)
Foto: kastav.hr

Iz Grada Kastva pozivaju zainteresirane na sudjelovanje na otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o komunalnoj naknadi Grada Kastva.

Tema savjetovanja je donošenje Odluke o komunalnoj naknadi Grada Kastva.

Ovom Odlukom odrediti će se u kojim će se područjima zone Grada Kastva naplaćivati komunalna naknada, koeficijent zone za pojedine zone u Gradu Kastvu u kojima se naplaćuje komunalna naknada i koeficijent namjene za nekretnine za koje se plaća komunalna naknada.

Biti će utvrđen i rok plaćanja komunalne naknade te utvrditi koje će se nekretnine važne za Grad Kastav u potpunosti ili djelomično osloboditi od plaćanja komunalne naknade.

Komunalna naknada je novčano javno davanje koje se plaća za održavanje komunalne infrastrukture pa će biti utvrđeni opći uvjeti i razlozi zbog kojih se u pojedinim slučajevima odobrava potpuno ili djelomično oslobađanje od plaćanja komunalne naknade.

Savjetovanje će biti otvoreno do 21.11.2018. godine a dokumente vezane za savjetovanje možete pogledati na stranicama Grada Kastva.

MarketingMariner keramika

Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Isto tako, građani Kastva pozvani su da sudjeluju u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o vrijednosti boda za utvrđivanje iznosa komunalne naknade.

 

 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top