MarketingMariner keramika
Opatija

Otvorena Poliklinika Poliderma u opatijskom hotelu Ambasador

Dr-Dinko-Kaliterna

U petak, 23. srpnja, u 20.00 sati u Opatiji, održalo se otvorenje Poliklinike Poliderma u hotelu Ambasador

Novootvorena Poliklinika Poliderma smjestila se u samom srcu Kvarnera. Liburnia Riviera Hoteli započeli su suradnju s priznatim i nagrađivanim stručnjakom iz područja dermatovenerologije, dr. Dinkom Kaliternom koji je i vlasnik Poliklinike Poliderma. Hotel Ambasador postao je oaza zdravlja i ljepote te mjesto na kojem ćete se osjećati dobrodošlo i gdje će vas dočekati ugodna atmosfera i prekrasan ambijent.

Okupljanje se održalo u skladu sa svim epidemiološkim mjerama, a počelo je u 19.00 sati u Hotelu Ambasador. Uzvanici su uživali u razgledavanju poliklinike, a zatim se program nastavio na predivnoj terasi najstarijeg hotela na Jadranu, Hotela Kvarner. U 21.00 sati gostima su se obratili član Uprave g. Karl Eckerstorfer, dr. Dinko Kaliterna i gradonačelnik Grada Opatije Fernando Kirigin.

U ime LRH uzvanicima se obratio član Uprave g. Karl Eckerstorfer: “U LRH odlučili smo staviti veliki naglasak na razvoj zdravstvenog turizma kako bi Opatiju vratili na poziciju lidera zdravstvenog turizma kao što je to bila prije 130 godina. Stoga smo u ponudi zdravstvenog turizma koju razvijamo u sklopu naših hotela, ostvarili suradnju s priznatim i nagrađivanim doktorom Dinkom Kaliternom, rezultat koje je i ovaj današnji event otvaranja Poliklinike Poliderma. Putem ove poliklinike LRH dobiva jedinstvenu ponudu na Kvarneru u ovom segmentu zdravstvenog turizma kada je u pitanju ljepota i zdravlje”. 

MarketingMariner keramika

Dr. Dinko Kaliterna osnivač je i vlasnik Poliklinike Poliderma koja je započela s radom 2004. godine, a područja njegove ekspertize su estetsko-korektivne procedure, kozmetologija, celulit, anti-aging medicina i laser. My SKIN kozmetika je kozmetika koju potpisuje i sam dr. Dinko Kaliterna, a koja je uvrštena u wellness ponudu LRH hotela.

U hotelu Ambasador, Poliklinika Poliderma nudit će najinovativnije i najbolje estetske tretmane dostupne u današnjem svijetu. Nudit će estetske tretmane za svaki tip tijela, tretmane matičnim stanicama, infuzije, preparativnu kozmetiku i konzultacije. Infuzije koje će biti u ponudi su formulirane tako da pomognu klijentu da se pomladi, prevenira bolesti i stanja ili kao pomoć kod kroničnih oboljenja. Svaka infuzija je kreirana kako bi pomogla kod specifičnih situacija pa tako i kod detoxa, celulita, hidratacije, mamurluka i nedostatka energije“, izjavio je dr. Dinko Kaliterna. Javlja Fiuman.hr

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top