Marketing
Đir

Otvaraju se frizerski saloni

Tessa

Mnogi građani oduševljeni su što od 4. svibnja napokon otvaraju frizerski saloni i brijačnice. Korak je to bliže potpunom otvaranju brojnih “lokala” koji ljudima čine život lakšima. Vlada Republike Hrvatske na svojim je stranicama objavila Preporuke za rad frizerskih salona i brijačnica tijekom epidemije COVID-19

Tako će uz obavezne mjere fizičkog distanciranja od najmanje 1.5 metara u salonima biti obavezna upotreba dezinficijensa s udjelom alkohola od barem 70 %, na pultovima za plaćanje bit će postavljene pregrade od pleksiglasa ili nekog drugog materijala, ogrtači za prekrivanje klijenata bit će jednokratni i dr.

Najvažnije je da se preporučuje izbjegavanje sjedenja u čekaonici, već da se na red osoba naruči putem telefona. Sjedeća mjesta u prostoru za čekanje rasporediti tako da zadovoljavaju mjere fizičke udaljenosti, odnosno na minimalnim razmacima od 1,5 metar i predviđeni su za odrasle osobe koje su u salonu u pratnji malodobnog klijenta ako iz bilo kojeg razloga ne mogu čekati izvan prostora salona. Svi ostali klijenti koji dođu radi usluge čekaju svoj red izvan salona.

Marketing

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top