MarketingMariner keramika
Opatija

Otvara se samoposlužna praonica rublja u ACI Marini u Ičićima

ACI

Praonica nadohvat ruke nautičarima i gostima marine, ali i – lokalnom stanovništvu

Nautički turizam sve više raste, zbog čega je sve veća i potražnja za određenim uslugama, a među njima je i ona pranja i sušenja odjeće. Naime, u marine stiže veliki broj gostiju koji u njima i sve duže boravi, zbog čega je ova usluga sve češće na popisu poželjnih stavki pri odabiru lokacije za odmor.

Ovaj svjetski trend prepoznao je team Admiral boats koji je odlučio upotpuniti ponudu u Ičićima. Svoju praonicu rublja Admiral Laundry namjerava otvoriti polovicom listopada i to u objektu ACI Marine, zbog čega će ona biti nadohvat ruke nautičarima i gostima marine, ali i lokalnom stanovništu.

Korištenje usluga pranja i sušenja robe u samoposlužnim praonicama rublja s razlogom postaje sve više tražena usluga. Na kraju krajeva: rublje se uvijek mora oprati, a kućanske perilice nisu namijenjene za sve vrste tekstila – pogotovo sada, ususret hladnijim danima i toplijoj odjeći koja zahtijeva više brige od laganog ljetnog materijala. Profesionalne perilice imaju mnogo veći kapacitet i brže programe od kućanskih, zbog čega se roba može kvalitetno oprati i osušiti.

Sofisticirana oprema znači više slobodnog vremena za uživanje

MarketingMariner keramika

Team Admiral boats se prilikom svog izbora odlučio za najsofisticiraniju opremu, kako bi zadovoljio visoke standarde i potrebe gostiju marine. Njegova praonica rublja opremljena je na LG profesionalnim sušilicama perilicama sa dozirnim pumpama za kontroliranu i ekonomičnu potrošnju deterdženta. Moderna rješenja za praonicu pružio je Bijeli Svijet, već uhodana zagrebačka tvrtka koja posluje na području od više od 20 europskih zemalja.

Adresa nove moderne praonice rublja je Liburnijska ulica 7a u Ičićima, a datum svečanog otvorenja je 14. listopada.

55555
Marketing

Zadnje novosti

To Top