MarketingMariner keramika
Kultura

Otmica Djeda Mraza na Ljetnoj pozornici

Djed-Mraz
foto: Festival Opatija

U 11 sati na Ljetnoj pozornici igra predstava “Otmica Djeda Mraza”. Ulaz je slobodan

U nedjelju, 13.12.2020. na Ljetnoj pozornici postavljena je predstava u režiji Majkla Mikolića Otmica Djeda Mraza, napomena za gledatelje da predstava igra na Ljetnoj pozornici, a ulaz je slobodan.
Koreografiju potpisuje Katja Rabar, kostimi su djelo Valentine Ferlin Živić. Autorica scenografije je Lena Modrušan, a igraju Luka Juričić, Irin Šime Rabar i Elizabeta Košeto.

Trajanje : 30 minuta

Svake godine Djed Mraz i vilenjaci u prosincu od posla padaju s nogu kako bi djeci cijeloga svijeta priredili i podijelili darove. Međutim što se dogodi kada jedan od vilenjaka odluči da ove godine želi u prosincu odmoriti pa dođe na ideju oteti Djeda Mraza i dovesti u pitanje radost sve djece svijeta? Hoće li Rudolf uspjeti na vrijeme pronaći i spasiti Djeda Mraza? Odgovore na ova pitanja saznati ćete ako pogledate novu božićnu predstavu Teatra Naranča.

MarketingMariner keramika

Ulaz u Ljetnu pozornicu sa strane opatijskog mula bit će otvoren od 10:45 sati, predstava počinje u 11 sati i traje 30 minuta. Ulaz je slobodan. Molimo zainteresirane da budu točni jer je broj posjetitelja ograničen. Predstava će se održati sukladno epidemiološkim mjerama stoga molimo posjetitelje ukoliko osjećaju tegobe koje se mogu povezati s virusom Covid-19 da se suzdrže od dolaska.

Izvor: Festival Opatija

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top